Vælg Emne De virtuelle Skole Olympiske Lege
De virtuelle Skole Olympiske Lege

KONKURRENCER PÅ OL-PROGRAMMET 2021

Her finder du de 10 svedige konkurrencer på OL-programmet 2021. De virtuelle Skole Olympiske Lege begynder den 25. maj.

Under alle konkurrencer finder du en illustration, der giver dig et hurtigt overblik, en video, der giver dig en grundig instruktion og så er der selvfølgelig en beskrivelse.

Din klasse kan deltage i alle konkurrencer, men hvis det passer bedre for jer blot at gennemføre enkelte af konkurrencerne, kan din klasse sagtens være med alligevel. Vælg mellem konkurrencerne på listen herunder. Tilføj de konkurrencer du ønsker i din kurv ved at markere stjernen til højre. Når du er færdig med at ’shoppe’, så gå til kurven. Her kan du downloade alle dine udvalgte konkurrencer. Du kan også bare tage quick-kassen og downloade alle konkurrencer med det samme nederst på siden her.

Udover de 10 konkurrencer finder du også den spritnye Skole OL dans herunder. Den skal klasserne danse sammen, hver for sig til den virtuelle finale. I kan allerede begynde at øve dansen nu. Dansen er ikke en del af konkurrencerne, men hvis I laver dansevideo og uploader i det virtuelle univers, så er I med i lodtræningen om en fantastisk præmie.

Henter aktiviteter ...