Undervisningsmaterialer i børnehøjde

Om platformen

Skole OL Undervisningsplatform er en dynamisk platform til idrætslærere med undervisningsmaterialer i børnehøjde. Materialerne er frit tilgængelige og helt gratis.
På platformen finder du inspiration til en række forskellige emner/idrætsgrene. Skole OL arbejder på hele tiden at udvide platformen med nye emner/idrætsgrene.

Som Onlineshop
Denne undervisningsplatform adskiller sig fra andre ved at den er bygget op som en onlineshop. Du lægger de aktiviteter og de lektioner, du ønsker at bruge i din idrætsundervisning i indkøbskurven. Når du er færdig med at shoppe går du til din kurv og herfra kan du downloade dine lektioner. Færdige forløb behøves ikke at komme i kurven, men kan bare downloades direkte.

Sammensæt selv eller brug færdige lektioner og forløb
På platformen kan du vælge om du selv vil sammensætte dit undervisningsforløb med vores byg-selv-funktion, men du har også mulighed for at bruge vores færdige lektioner og forløb.

Materialerne på platformen er understøttet af flotte illustrationer og nogle gange videoer, der gør dem nemme at overskue og hjælper lærer og elever med at få styr på de tekniske færdigheder i de forskellige øvelser.

 

HVEM STÅR BAG?

Platformen er udviklet af Skole OL med støtte fra Salling Fondene og Olympic Solidarity.

 

Undervisningsmaterialer er udarbejdet af:

Atletik – Løb, spring og kast: Dansk Atletik

Fairplay: Anti Doping Danmark i samarbejde med Dansk Atletik Forbund og Triatlon Danmark

Orienteringsløb: Dansk Orienteringsforbund (Fit First 10 og Find vej)

Triatlon: Triatlon Danmark